Vespa

Keeway

Motowell

Aprilia

Piaggio

Gilera

Derbi

Benelli

MotoGuzzi
ÁSZF ismertetése

2017. Január. 1 , Vasárnap

Üdvözöljük a MOTORCENTER 2005 KFT. www.robogoaruhaz.hu robogó alkatrész és motorkerékpár alkatrész webáruházának vásárlói között. Kérjük, mielőtt megrendelését elküldené, szíveskedjen az alábbiakat átolvasni:

Az eladó:
Cégnév: MOTORCENTER 2005 KFT.
Cégjegyzékszám: 13-09-103044
Adószám: 13477943-2-13
Telephely: 2030 Érd, Elvira utca 2/a
E-mail cím: info@robogoaruhaz.hu
Telefonszám: + 36 23 365-534
Az webáruház címe: www.robogoaruhaz.hu

A szerződés tárgya:

A vásárolt áruk jellemzőit a konkrét árucikk információs oldaláról tudhatja meg részletesen. Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. A feltüntetett képek nem illusztrációk, de eltérések előfordulhatnak. A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett bruttó ár.

Vásárlás, vételár, fizetési feltételek, átvétel:

Motorcenter 2005 Kft. robogó alkatrész és motorkerékpár alkatrész webáruházában, www.robogoaruhaz.hu a vásárlás interneten keresztül történik. A robogó alkatrész és motorkerékpár alkatrész webáruházában mindenki vásárolhat, aki elfogadja jelen üzletszabályzatot és magára nézve azt kötelező érvényűnek veszi. Az áruházban történő vásárlás egyúttal az Általános Szerződési Feltételek elfogadását jelenti. A Motorcenter 2005 Kft. fenntartja a jogot, hogy ellenőrizze a vásárlás során megadott adatok valódiságát.

A termékek mellett feltüntetett ár az adott termék egy egységére (darab, pár, doboz, csomag, liter) vonatkoztatott bruttó ára. A weboldalon található információkat rendszeresen frissítjük, de pontatlanságok, véletlen hibák, elírások előfordulhatnak, melyekért nem tudunk felelősséget vállalni. A megrendelt termékek árát a vevő utánvéttel egyenlíti ki, kiszállításkor a futárszolgálatnak.

Rendelés és szállítás:

A robogó alkatrész és motorkerékpár alkatrész webáruházában www.robogoaruhaz.hu rendelés interneten keresztül történik. A termékek képe mellett szerepel a termék bruttó vételéra ára és az információk a termékről. A megrendelni kívánt mennyiséget a fehér kis négyzetbe kell beírni, majd a kosár gombra kattintva a terméket elhelyezheti a bevásárlókosarában. A Kifizetés gombra kattintva tudja a termék végleges megrendelését megtenni.

A megrendelés elküldése után e-mailben automatikus visszaigazolás érkezik a vásárlóhoz, ami tartalmazza az áru(k) teljes vételárát, illetve a kiszállítási díjat.

A kiszállítást megelőzően a futárszolgálat értesítést küld a vevőnek a kézbesítés várható időpontjáról, illetve telefonon adategyeztetés céljából is megkeresheti. A vevő felelőssége gondoskodni arról, hogy a jelzett időszakban az áru átvételét biztosítsa, vagy ha a szállítás másnapi időpontja nem megfelelő számára, kötelessége a megrendelésében jelezni ezt a kívánt kiszállítási nap megjelölésével.

A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a termék(ek) szállítólevelén, szereplő adatok helyességét ellenőrizni és teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Az átvételi elismervényt a kiszállítást végző logisztikai cég képviselőjének kell átadni. Amennyiben eltérést észlel, átveheti az árut majd ügyfélszolgálatunknak jelzi az eltérést. Kérjük, észrevételeiről telefonon tájékoztassa ügyfélszolgálatunkat, hogy a felmerült hibát mielőbb korrigálhassuk és e-mailben megküldhessük a visszaigazolást a korrekcióról, illetve a pótlásról. A visszaszállításról Motorcenter 2005 Kft. logisztika partnere gondoskodik. Hibás szállítás esetén az újraszállítás költsége Motorcenter 2005 Kft.

A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, ha a vásárló a rendeléshez szükséges adatokat maradéktalanul megadja. Ennek elmulasztásából eredő károkért, téves adatközlésért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a Motorcenter 2005 Kft. nem vállal felelősséget.

Szállítási határidő

A kiszállítás a rendelés visszaigazolásától számítva 1-2 munkanap. (Függ az árukészlettől és a rendelt árú mennyiségétől.) A kiszállítás pontos időpontjáról és a kézbesítési státuszokról folyamatosan e-mailben értesítíjük a megrendelőt. Amennyiben a szállítási napon, ha a futárszolgálat munkatársa nem találja a megrendelőt a megadott helyszínen, abban az esetben telefonon is értesíti, ezért kérjük, hogy a telefonszámát és az e-mail címét pontosan adja meg.

A másnapi szállítás előfeltétele, hogy a Motorcenter 2005 Kft. robogó alkatrész és motorkerékpár alkatrész webáruházába leadott megrendelés 12 óráig megérkezzen Motorcenter 2005 Kft. ügyfélszolgálatához. Ebben az esetben Motorcenter 2005 Kft. logisztikai partnere a megrendelést követő munkanapon 8 és 17 óra között kiszállítja a megrendelt árut.

Szállítási díjak:

A szállítási díj bruttó árak. (Önnek ténylegesen csak annyit kell fizetnie, ami az alábbiakban le van írva. Erre már nem jön semmilyen kezelési költség.) Az alábbi szállítási díj az egész ország területére érvényesek.

Szállítási díj Magyarország területére: 1875 Ft (bruttó)

Garancia:

Kérünk minden kedves vásárlónkat, hogy mielőtt megrendelne egy terméket, győződjön meg arról, hogy a kiválasztott alkatrész biztos, hogy megfelelő lesz-e számára, biztos, hogy jó lesz-e a motorjába, mert a tévesen megrendelt termékeket nem tudjuk visszavenni, kicserélni. Tunuing, illetve teljesítménynövelő alkatrészekre a fokozott igénybevétel és a magasabb fokú kopás miatt garanciát nem vállalunk!

Garanciát adunk minden termékre az átadástól számított 6-12 hónapig terjedő időszakra:

  • Alkatrészek esetében 12 hónap.
  • Akkumulátorok esetében 6 hónap.
(Az alkatrészek, tartozékok, kiegészítők esetében a számla egyben jótállási jegyként is szolgál.)

A garanciát csak abban az esetben áll módunkban érvényesíteni, ha a terméket hiánytalanul küldi vissza. A garanciális igény nem érvényesíthető a nem rendeltetésszerű használatból eredő meghibásodásokra illetve sérülésekre. A garanciális ügyintézés további részleteire a PTK-ban, a 49/2003. (VII. 30.) GKM rendeletben , illetve a 151/2003 (IX. 22.) Korm. rendeletben foglaltak az irányadók.

Elállás joga:

A Vevő az Eladóval elektronikus úton kötött szerződéstől, 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. A Vevő az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor a terméket átvette. A Vevő elállási jogát a fentiekben meghatározott határidőn belül az Eladóhoz eljuttatott írásbeli nyilatkozattal gyakorolhatja. Indoklás nélküli elállás esetén a Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Ha a Vevő indoklás nélkül, a fent meghatározott határidőn belül, a fenti feltételeknek megfelelően kívánja a terméket visszaszolgáltatni, a Vevő által kifizetett összeget az Eladó az elállást követő harminc napon belül visszatéríti a Vevőnek. Amennyiben a Vevő eláll a szerződéstől, köteles visszaszolgáltatni minden, eredetileg a termékhez mellékelt és átvett tételt eredeti csomagolásban. Ha a Vevő a visszaküldött termékhez nem mellékel minden, eredetileg a Vevő részére átadott tételt, az Eladó fenntartja magának a jogot arra, hogy a hiányos terméket nem veszi át, és annak értékét nem téríti vissza a vevőnek. A jelen Feltételekben nem szabályozott kérdésekben az 1995. évi IV. törvény (Ptk.), az egyes tartós használatra rendelt termékek jótállási kötelezettségéről szóló 151/2003. (IX.22.) Korm. rendelet, illetve a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet rendelkezései az irányadók.

Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg Vevőszolgálatunkat az info@robogoaruhaz.hu címen.

A szerződés hatálya:

Jelen szerződés a megrendelés elküldésével lép hatályba és a megrendelés teljesülésével zárul le. Folyamatos rendelés esetén a szerződés mindaddig hatályba marad, míg a felek egymással szembeni követelése nem teljesül. Motorcenter 2005 Kft. rendszere minden egyes rendelésnek automatikusan rendelésazonosítót ad, melyet e-mailes rendelés visszaigazolásban közöl. Csak a rendelésazonosítóval rendelkező megrendelés érvényes.

Az adatkezelésről:

Tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében a Motorcenter 2005 Kft. tárolja.

Adatait harmadik félnek nem adja át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél a Motorcenter 2005 Kft. alvállalkozójaként működik együtt. Ekkor azonban, az alvállalkozók a Motorcenter 2005 Kft. által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

Egyéb feltételek:

A Motorcenter 2005 Kft. robogó alkatrész és motorkerékpár alkatrész webáruház ezúton tájékoztatja, hogy személyes adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért felelősséget nem vállalunk! A termékoldalon található műszaki adatok tájékoztató jellegűek, a hivatalos termékspecifikációért kérjük, látogasson el a termék gyártójának weboldalára.

A Motorcenter 2005 Kft. fenntartja a jogot, hogy regisztrált vevőinek hírleveleket küldjön. A vásárlók a hírlevelekről leiratkozhatnak az első kiküldött hírlevélben szereplő adatok alapján.

A robogó alkatrész és motorkerékpár alkatrész webáruházában www.robogoaruhaz.hu történt rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot, tisztában van a rendelés menetével.